Her settes det opp en Hiba hytte, modell: Vintererle - Treungen Bruk

HER SETTES DET OPP EN HIBA HYTTE, MODELL: VINTERERLE

Tomt 9 - Rypelia

Hyttetomten har flott panoramautsikt og nærhet til vannet, og ligger svært idyllisk til på vestre kant av innsjøen Nisser. Innsjøen er en av Norges største, med krystallklart vann, holmer og skjær, og lange, hvite sandstrender, perfekt for bading, båtliv og fiske. Vinterstid finnes det oppkjørte skiløyper like i nærheten, og om sommeren er det fine turmuligheter i omkringliggende fjellterreng.

Beliggenhet

Nissedal kommune ligger sentralt plassert i Sør-Norge, med gode veiforbindelser til både Østlandet, Sørlandet og Vestlandet. Det er kort vei til flyplassene Torp i Sandefjord og Kjevik i Kristiansand, samt til fergestedene i Sandefjord, Larvik og Kristiansand.

Fra Vestfold og Grenlandsområdet kjører man først til Drangedal og fortsetter RV 38 videre til Bostrak der man tar til venstre på RV 358 over Gautefallheia. Når man kommer til Treungen sentrum følg skilting mot Fjone, ca. 7 km.  

Fra Agder-fylkene kjører man til Åmli og fortsetter videre RV 41 til Treungen. Rett før den flotte steinbroen svinger man av mot venstre og følger skiltingen mot Fjone, ca. 7 km.

Om oss

Har du spørsmål om en tomt?

Kontakt oss


Har du spørsmål om et produkt, eller lurer du på noe annet?

Kontakt oss


Kolleksjon:
Har du spørsmål om eller har du andre henvendelser? Alle produktene her inne, finnes i butikk. Send oss gjerne en forespørsel, eller dra innom vår butikk.


Til toppen